Nóri, Mici és a pelenkázás...
Várszegi Viktória
2014. január 28.

"Komolyan mondom, néha arra gondolok, hogy lassan cirkuszban kéne fellépnünk a Micivel közösen kidolgozott akrobata/zsonglőr műsorszámunkkal, amely egyszerűen csak a "Pelenkázás" címet viselné. Talán még a bohócok közé is bevennének minket..." - meséli legutóbbi blogbejegyzésében Ördög Nóri.

"A mutatvány már akkor sem volt egyszerű, amikor az én kis sajtkukacom még csak az átfordulásnál tartott a mozgásfejlődésben. Mert attól a perctől kezdve, amint először sikerült neki, folyamatosan gyakorolni akarta mindig, mindenhol, de legfőképpen a pelenkázón, és lehetőleg akkor, amikor mondjuk egy teli pelenka-adagból igyekeztem kimenekíteni éppen. Hamar kiderült, hogy ennek az egyébként nagyon hasznos bútordarabnak ebben a szerepkörben sajnos lejárt a mandátuma, úgyhogy ma már csak tárolásra használom, mert egyszerűen esélytelen, hogy rátegyem Micit, és még nyugton is maradjon, akár csak 10 másodpercre."

Fotó: Ördög Nóra/Facebook

Nóri teljes bejegyzése itt olvasható, katt. a linkre: https://www.facebook.com/notes/philips-avent-magyarorsz%C3%A1g/mici-%C3%A9s-n%C3%B3ri-attrakci%C3%B3%C3%B3%C3%B3/612910768780550