KeresésFelhő, kulcsszavak
allergia  alvás  anyaméh  anyaság  anyatej  apa  asztma  baba  babaruha  babatáplálás  bébiétel  betegség  bőr  bőrápolás  bőrvédelem  családi pótlék  családtámogatás  császármetszés  csecsemő  cukorbetegség  depresszió  diéta  divat  dohányzás  Down-szindróma  D-vitamin  egészség  ekcéma  elhízás  ételallergia  étkezés  étrend  fájdalomcsillapítás  fertőzés  fogamzásgátlás  fogantatás  fogyókúra  folsav  genetika  gyed  gyermekprogram  gyermekvállalás  gyes  H1N1  hallás  hányás  hasmenés  hímivarsejt  hízás  hormon  hormonok  hozzátáplálás  ikrek  immunrendszer  influenza  játék  kalcium  köldökzsinórvér  koraszülés  koraszülött  kórház  KRIO Intézet  kutya  láz  lombikbébi  magzat  meddőség  megfázás  menstruáció  mese  mesekönyv  mesterséges megtermékenyítés  munka  munkavállalás  napozás  nátha  nőgyógyász  nyár  őssejt  őssejtbank  őssejtterápia  otthonszülés  ovuláció  pajzsmirigy  párkapcsolat  PCOS  peteérés  programajánló  programok  pszichológia  sperma  spermium  sport  stressz  szerelem  szex  szoptatás  sztármami  szülés  szüléstörténet  születés  születés hete fesztivál  szülőszoba  tanulás  táplálkozás  tápszer  tej  terhesség  termékenység  torna  trombózis  újszülött  ultrahang  utazás  vajúdás  várandósság  védőoltás  vetélés  vitamin  vitaminok 

Őssejt kérdőív

Mondd el nekünk a véleményedet! A babamamas szerkesztőségében állandó téma az egyik legjelentősebb kisbabákat érintő szolgáltatás, az őssejt levétel és tárolás.

Az utóbbi években egyre több család dönt a születendő baba őssejtjeinek tárolása mellett, hiszen az orvostudomány elképesztő gyorsaságú fejlődésének köszönhetően számos betegség gyógyításában segíthetnek ezek a születéskor kinyert sejtek. Az őssejteket ma már rutinszerűen használják rosszindulatú daganatos betegségek, vérképzőszervi és autoimmun betegségek kezelésére. Magyarországon évente 250-300 esetben alkalmaznak köldökzsinórvér eredetű őssejt-terápiát a gyógyításban, az elmúlt évben pedig már a milliomodik őssejt beültetést hajtották végre a világon.

Szeretnénk megtudni, hogy mit gondolnak olvasóink a szolgáltatás díjáról, ezért összeállítottunk egy rövid kérdőívet. Ha személyes adataid is megadod, akkor egy Chicco babakocsit is nyerhetsz! :-)

Töltsd ki és nyerj!

Ha a kutatás végén megadod neved és telefonszámodat vagy már regisztráltál és megadtad ezeket, akkor részt veszel sorsolásunkon, ahol Chicco Multiway Sport Babakocsit nyerhetsz.

A kutatást a KRIO Intézet Zrt. támogatja.

Kérdések

Kérdéseink az őssejtek tárolásának árára vonatkoznak, a következő konstrukcióra: csak a köldökzsinórvérből származó őssejtek hazai tárolása, 20 éves egyösszegű, a szerződéskötéskor fizetett szolgáltatás esetén (20 évig nincs más befizetendő összeg). A feltételezett szolgáltatás tartalmazza a szett, a feldolgozás, a 20 éves tárolás és a minta fagyasztást követő vizsgálatainak költségeit.

1. Mi az az ár, amelytől a szolgáltatást már olcsónak tartja?

2. Mi az az ár, amelytől a szolgáltatást már drágának tartja?

3. Mi az az ár, amelytől a szolgáltatást már olyan drágának tartja, hogy valószínűleg nem is venné meg?

4. Mi az az ár, amelytől a szolgáltatást már olyan olcsónak tartja, hogy kétségbe vonná minőségét?

Adataid

A személyes adatok megadása csak akkor szükséges, ha részt szeretnél venni a sorsoláson! A telefonszámot kérjük nemzetközi formátumban, elválasztójelek nélkül megadni, pl: 36201234567