KeresésFelhő, kulcsszavak
allergia  alvás  anyaméh  anyaság  anyatej  apa  asztma  baba  babaruha  babatáplálás  bébiétel  betegség  bőr  bőrápolás  bőrvédelem  családi pótlék  családtámogatás  császármetszés  csecsemő  cukorbetegség  depresszió  diéta  divat  dohányzás  Down-szindróma  D-vitamin  egészség  ekcéma  elhízás  ételallergia  étkezés  étrend  fájdalomcsillapítás  fertőzés  fogamzásgátlás  fogantatás  fogyókúra  folsav  genetika  gyed  gyermekprogram  gyermekvállalás  gyes  H1N1  hallás  hányás  hasmenés  hímivarsejt  hízás  hormon  hormonok  hozzátáplálás  ikrek  immunrendszer  influenza  játék  kalcium  köldökzsinórvér  koraszülés  koraszülött  kórház  KRIO Intézet  kutya  láz  lombikbébi  magzat  meddőség  megfázás  menstruáció  mese  mesekönyv  mesterséges megtermékenyítés  munka  munkavállalás  napozás  nátha  nőgyógyász  nyár  őssejt  őssejtbank  őssejtterápia  otthonszülés  ovuláció  pajzsmirigy  párkapcsolat  PCOS  peteérés  programajánló  programok  pszichológia  sperma  spermium  sport  stressz  szerelem  szex  szoptatás  sztármami  szülés  szüléstörténet  születés  születés hete fesztivál  szülőszoba  tanulás  táplálkozás  tápszer  tej  terhesség  termékenység  torna  trombózis  újszülött  ultrahang  utazás  vajúdás  várandósság  védőoltás  vetélés  vitamin  vitaminok 
Császármetszés: tények, amelyekről ritkán esik szó

Császármetszés: tények, amelyekről ritkán esik szó

2017.07.11. » Szülés / Komplikációk

A világszerte tapasztalható tendenciáknak megfelelően Magyarországon is emelkedik a művi beavatkozások száma, jelenleg nagyjából 35 százalék körülire tehető az általános császármetszési arány, holott a WHO hivatalos ajánlásai mindössze 10-15 százalékot propagálnának.

Ötösikrek születése – VIDEÓ!

Ötösikrek születése – VIDEÓ!

2017.07.05. » Szülés / Sztorik

Michelle és Steven Seal csupán meglévő gyermekük mellé szeretett volna egy kistestvért, arra legmerészebb álmaikban sem gondoltak volna, hogy egy csapásra hatgyermekes nagycsaláddá válnak majd. Az ikrek ugyanis, Tessa, Mia, Gracie, Reyleigh és Brant természetes úton fogantak, amelyre mindössze 1 az 50 millióhoz az esély, velük mégis megtörtént a csoda.

Tovább tart ma egy szülés?

Tovább tart ma egy szülés?

2017.07.05. » Szülés / Komplikációk

Több időt kell adni a természetes szülésre az új amerikai szülészeti ajánlások szerint, amelyek célja, hogy megelőzzék a szükségtelen császármetszéseket - olvasható két szakmai szervezet frissen közzétett irányelveiben.

Újabb férfi próbálta ki a vajúdást.. Nagyon vicces!

Újabb férfi próbálta ki a vajúdást.. Nagyon vicces!

2017.07.03. » Szülés / Sztorik

A háromgyermekes családapa, Penn Holderness anyák napjára lepte meg feleségét ezzel az ajándékkal. A kísérlethez egy speciális, külön ilyen célra kifejlesztett készüléket használtak, amely a szülési fájdalmakhoz hasonló, erőteljes összehúzódásokat vált ki az alhasi izomzatban. Az eseményt (szerencsére) videóra vették… :)

Csodaszép fotót posztolt császársebéről az anyuka

Csodaszép fotót posztolt császársebéről az anyuka

2017.06.30. » Szülés / Komplikációk

Kiri Vasales természetes szülést tervezett, azonban a hirtelen fellépő komplikációk miatt végül műtéttel kellett világra segíteni a kisbabáját - a kismama ezzel a gyönyörű fotóval szeretné megmutatni a szülés/születés csodáját és az új életért hozott áldozatot.

Tízből négy magyar kisbaba császárral jön világra

Tízből négy magyar kisbaba császárral jön világra

2017.06.29. » Szülés / Komplikációk

Világszerte jellemző tendencia, hogy a császármetszések száma évről évre nő, ez részben a műtéti technika és az orvosi ellátás fejlődésével, részben a társadalmi változásokkal magyarázható.

Születésfotók: az anyák a legnagyobb hősök!

Születésfotók: az anyák a legnagyobb hősök!

2017.06.28. » Szülés / Sztorik

A felvételeket a Hivatásos Születésfotósok Nemzetközi Egyesülete tette közzé. Az idei verseny győzteseinek képei hűen tükrözik az anyák már-már emberfeletti küzdelmét, amit vállalnak azért, hogy egy új életet hozzanak világra, ugyanakkor a szülést/születést követő, szavakkal kevéssé leírható boldogság is megjelenik a fotókon… Megindító képsorozat!

További cikkeink