Állatos tanévzáró

A Boomerang csatorna népszerű hősei (pl. Scooby-Doo vagy Garfield) mellett magyar őshonos háziállatok, baromfiudvar, kisállatsimogató, pónihintó, állat-örökbefogadási lehetőség, kutyás bemutatók, ügyességi, logikai versenyek, Boomerang kalandpark, kézműves programok és ajándékok várják az állat- és rajzfilmrajongó családokat. A rendezvényen fellép többek közt az Alma zenekar, a Kolompos együttes, Ricsi bohóc, Huzella Péter, A NemAdomFel együttes, a nap házigazdája pedig R. Kárpáti Péter színészművész lesz.

A díjátadón bemutatkoznak a Boomerang Házikedvenc Verseny győztesei, gazdáik pedig átveszik a 'leg'-eknek járó értékes díjakat Kecskés Karina színésznőtől, aki maga is nagy állatbarát. A Boomerang Házikedvenc Verseny április 23-án indult a Boomerang-tv.hu oldalon, lehetővé téve az állatrajongók számára, hogy kiemelkedő képességekkel megáldott kedvencükkel ország-világ előtt elbüszkélkedhessenek.

Az Rex Kutyaotthon Alapítvány - amellett, hogy elkötelezetten segít az arra rászoruló négylábúakon - rendkívül fontosnak tartja, hogy a most felnövekvő nemzedék felelősen tekintsen velünk élő, négylábú társainkra, és úgy bánjon velük, ahogy ők valóban megérdemlik. A rendezvényen a gyerekek Király Pétertől, a Rex Alapítvány alapítójától, egy interaktív játék keretében megtanulhatják, hogyan is háziasították őseink a kutyát és hogy mi minden kell ahhoz, hogy valaki felelős állattartó lehessen.

A rendezvény további különlegessége, hogy részt vesz rajta a Kézenfogva Alapítvány is országjáró kamionjával, hogy segítsen a sérült gyermekeknek - az élő és a rajzolt állatok segítségével - beilleszkedni egészséges társaik közé.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink