Az apa vezette le a szülést

A mentők két órát késtek, ezért édesapja segítette világra a brit kisbabát.

Jamie-Lee Willamson otthon kezdett vajúdni – párja, Paul rögtön hívta a mentőket, aztán újra és újra tárcsázta a telefonszámot, de segítség továbbra sem érkezett. Két óra elteltével aztán a mentőszolgálat diszpécserének utasításai alapján kénytelen volt ő maga levezetni felesége szülését.

Fotó: mirror.co.uk

Nem gondoltam volna, hogy én fogom világra segíteni a kislányomat, ez olyan élmény, amelyet soha sem felejtesz el – nyilatkozta az édesapa. Meg voltam rémülve, mégis próbáltam nyugodt maradni –tette hozzá.

A család fontolgatja, hogy panaszt tesz a mentőszolgálat ellen, mert bár a baba és a mama egészségesek, csak a szerencsén múlt, hogy végül jól alakultak az események...

Forrás: http://www.mirror.co.uk/news/real-life-stories/dad-delivers-baby-daughter-home-4364305

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink