Az utasok segítették világra a sietős kisbabát

A dán kismama éppen Koppenhága egyik klinikájára tartott férje kíséretében, amikor a szülési fájdalmak megkezdődtek nála. A kórház felé haladó busz vezetője tájékoztatta az utasokat, hogy ezúttal a járat közvetlenül a szülészetre megy, majd gázt adott - a baba azonban nem várt tovább.

Fotó: Vezess.hu

A vajúdó kismamának a busz utasai segítettek. Jobb híján egy halom ingyenes hirdetési újsággal "ágyaztak meg" neki, ott jött világra a kislány. A mentőorvosok húsz perccel később érkeztek a helyszínre, az utasok hatalmas tapssal fogadták őket. :)

MTI/Babasmamas.hu

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink