Babamama Expo és Gyerekvilág Kiállítás
Várszegi Viktória
2010. november 12.

Babamama Expo

A három napos élményhétvégén minden megtalálható, kipróbálható, és akár meg is vásárolható, amire szükség lehet a gondtalan babázáshoz! A bababútorok, babakocsik, gyerekülések, bababiztonsági eszközök, ruhák, játékok legszélesebb választéka és karácsonyi kedvezmények várják a látogatókat.

A baba- és gyerekszoba design kiemelt témaként jelenik meg idén a kiállításon. Egyre több bútor, stílus és kiegészítő közül választhatnak a szülők, ami hatalmas előkészítést és kutatómunkát igényel. A kiállítás ezt a rendkívül kínálatot egy önálló, közel 500 m2-es blokkban mutatja be, kiegészítve belsőépítészek és designerek jövőbemutató elképzeléseivel, a jövő babaszobájával.

A megszokott módon idén is rengeteg helyszíni tanácsadás és szakértő áll a gyermeket tervezők, kismamák és gyakorló szülők rendelkezésére:
- kedvezményes helyszíni 4D ultrahang
- felkészülés a fogamzásra, várandósságra
- terhesség alatti táplálkozás, mozgás
- életvitel tanácsadás
- gyermek- és családtámogatási lehetőségek

A Babamama Expo testvérrendezvénye a Gyerekvilág Kiállítás, ami a nagyobb gyerekek számára izgalmas témákat és termékeket mutatja be egészen 12 éves korig, számtalan helyszíni programmal, foglalkozással és játékkal kiegészítve.

További információ: www.babamamaexpo.hu

A belépés 12 éves korig ingyenes!

Gyerekvilág Kiállítás - 3 napos ünnep az egész családnak
Ötletek és megoldások a szülőknek, élmények és felfedezés a gyerekeknek!

A Gyerekvilág Kiállítás igazi ünnep a család apraja-nagyjának! Az esemény egyedülálló koncepciójával igazi élményprogrammá gyúrja a kiállítások, vásárok, valamint családi- és gyerekrendezvények legjavát.

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot a helyszínen, akár a szórakozást, játékokat, mozgást vagy a tanulást keresi. Az ünnepi időszak közelsége miatt karácsonyi kedvezményekkel várja a látogatókat az esemény több mint 200 kiállítója, minden olyan témát és terméket bemutatva, ami a gyerekeket és szüleiket érinti. Idén a gyerekszoba design kiemelten, önálló blokkban jelenik meg és mutatja be a legújabb trendeket és a jövő irányzatait.

Kiemelt helyszíni programok:
- Cappy kalandpark
- Beltéri sípálya
- Barbie, Hot Wheels és Fisher Price játékok
- Disney élménysziget
- Szörpölde
- konzolos játékok és autóversenypálya

Az állandó programok mellett folyamatos színpadi műsor gondoskodik az egész napos kikapcsolódásról. Külön említést érdemel a Da Vinci Learning és a Csodák Palotája közös, kísérletekkel és tudományos bemutatókkal színesített interaktív színpadi programja, ami a természettudományok iránt érdeklődő gyerekeknek garantál különleges élményt.

A Gyerekvilág testvérrendezvénye a babák, mamák kedvence, a Babamama Expo, amely idén már 5. alkalommal várja a gyermektervezéstől a 3 éves korig terjedő időszak legszélesebb témaválasztékával a látogatókat: őssejt, helyszíni 4D ultrahang, kismama tanácsadások és minden babatermék a babakocsiktól a bútorokon át egészen a ruhákig.

További információ: www.gyerekvilagkiallitas.hu

A belépés 12 éves korig ingyenes!