Babavárásom naplója

2009. június 4.

Kenéz Kíra Babavárásom naplója c. könyve rólad és a kisbabádról szól. Neked kell megtöltened csakis rátok jellemző, személyes történetekkel közös egymásra várásotokról, az igazán fontos gondolatokról, érzésekről és élményekről, mindenről, ami széppé és örökre emlékezetessé teszi a várandósság hosszú hónapjait.

Ha valamikor, hát MOST van itt az ideje annak, hogy tollat ragadj és lejegyezd a te babavárásod igaz történetét, megemlítve minden fontos állomást, minden együtt hallgatott dalt, minden végigizgult vizsgálatot, minden bababoltban eltéblábolt órát, minden örömkönnyet és aggodalmat – egyszóval mindent, ami a legelső találkozásotokig eltelt idő alatt veled, veletek történt.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink