Csak a sürgősségi orvos tudta megnyugtatni a babát

Az új-zélandi ügyeletes orvos vállán alvó kisbaba fotója bejárta az internetet, sokakat meghatott a szakember kedves gesztusa.

Fotó: Facebook.com/WaikatoHospital

A pici édesanyja panaszokkal érkezett az éjszakai ügyeletre, sürgős vizsgálatokon kellett átesnie, nem maradhatott gyermekével, aki addigra egyre keservesebben sírt a kialvatlanságtól és az ijedtségtől. A Waikato Kórház dolgozói mindent megpróbáltak, de sehogyan sem tudták megnyugtatni a nyűgös csöppséget, végül dr. Muir Wallace, ügyeletes orvos járt sikerrel. Dacára annak, hogy azon az éjszakán ő volt egyedül szolgálatban az osztályon, karjába vette a kisbabát, aki az egyórás ölelés és ringatás hatására végül békésen elszunyókált.

A felvételt az orvos kollégája, Mike Haden ápoló specialista osztotta meg a Facebookon, a kép alá a következő üzenetet írta: "Néha az egyetlen dolog, amire szükséged van, egy ölelés."

Kis kép: Facebook.com/WaikatoHospital

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink