Egy gyönyörű barátság kezdete – képgaléria

A történet múlt karácsonykor kezdődött, amikor is Beau testvérei egy kiskutyát szerettek volna a Jézuskától, de a szülők – akkori lakásuk méretei miatt – nem teljesíthették a gyerkőcök kérését. Nemrégiben azonban új otthonba költözött a család, kisvártatva pedig Theo, a tündéri kölyökkutya is csatlakozott a famíliához... :)

Beau, Jessica Shyba legkisebb gyermeke azonnal örök barátságot kötött Theo-val: a kiskutya és Beau napi ritmusa mára tökéletesen megegyezik, mindent közösen csinálnak, alvás közben sem válnak el egymástól. A pici édesanyját nagyon megérintette a Beau és Theo között kialakult különleges kapcsolat - rengeteg fotót késztett róluk, amelyeket az internetre is feltöltött, íme néhány:

További képek: http://instagram.com/mommasgonecity

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink