Élőben közvetítette szülését egy brit anyuka

Lyndsey Thomas, brit kismama a Twitteren közvetített minden eseményt a vajúdás kezdetétől gyermeke megszületéséig – számolt be a Daily Mail.

Az újdonsült anyuka mintegy 30 üzenetet tett közzé a vajúdás során, elmondása szerint egyrészt azért, mert szerette volna a lehető legrészletesebben megörökíteni élete legfontosabb pillanatait, másrészt pedig azért, mert a posztolás segített elterelni a figyelmét fájdalmairól. A 12 órás "élő közvetítés" során rengeteg felvétel készült: a kórházi személyzet is szívesen pózolt Lyndsey képein, van olyan fotó, ahol a nővérekkel együtt szerepel, és olyan is, amelyen az epidurális érzéstelenítő beadása közben látható a kismama.

Fotó: Daily Mail

Fotó: Daily Mail

Fotó: Daily Mail

Fotó: Daily Mail

További képek: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2652317/Mother-shares-pictures-posing-doctors-suffering-contractions-having-epidural-12-hour-labour-Twitter.html

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink