Fotók: pocakkal is táncol a balerina

Mary Helen Bowers amerikai balerina neve a divat vagy a film világában sem cseng ismeretlenül: hosszú évek óta ő készíti fel a Victoria's Secret modelljeit a kifutón való szereplésre, de hollywoodi szuperprodukciók stáblistáján is fel-feltűnik, többek között Bowers instruálta Natalie Portman táncos jeleneteit A fekete hattyú c. nagysikerű film főszerepének megformálásakor.

Fotó: Natalie Portman és Mary Helen Bowers A fekete hattyú bemutatóján (Forrás: Dailymail.co.uk)

Nemrégiben azzal került ismét reflektorfénybe a táncosnő, hogy 39 hetes terhesen sem hagyta abba a balettozást, mi több, kidolgozott egy speciálisan kismamáknak szóló edzésprogramot is.

Bowers mindvégig nagyon óvatos volt, a nevéhez fűződő edzéstervet is orvosai közreműködésével alakította ki – derült ki a táncos korábbi sajtónyilatkozatából. A kismama azt állítja, a balettnek köszönhetően sikerült megőriznie fizikai erőnlétét, számára a mozgás segített enyhíteni a terhességgel járó kellemetlen panaszokat – a képek mindenesetre magukért beszélnek, a 34 éves balerina várandóssága utolsó heteiben is kifejezetten légies benyomást kelt, elképesztő! :)

Forrás: Dailymail.co.uk

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink