Hihetetlen! Két hónap különbséggel születtek az ikrek!

Amikor a 41 éves román édesanya megtudta, hogy ikreket vár, majd kiugrott a bőréből. Pedig akkor még fogalma sem volt róla, hogy néhány hónappal később, gyermekei születéséről az egész világ beszámol majd. Pedig így történt, köszönhetően annak, hogy a két kislány – igencsak szokatlan módon – több hónapos különbséggel jött a világra – írja a Romania Insider.

Fotó: RTL Info

Ahogy arról a lap is beszámolt, a kismamánál először a várandósság hetedik hónapjában, 2014. novemberében indultak meg a fájások. Azonnal kórházba szállították, ahol nem sokkal később – természetes úton – életet adott idősebb lányának, aki a születésekor mindössze 900 grammot nyomott.

Az orvosok arra számítottak, hogy a kislány ikertestvére még aznap megszületik, de legnagyobb meglepetésükre a szülés után az összehúzódások leálltak, és a méhszáj összezárult. "Mivel a két kislány kétpetéjű iker volt, nem ért minket meglepetésként, hogy nem rögtön egymás után születnek. Ilyen eseteknél előfordul, hogy a két baba születése között egy-két nap is eltelik" - magyarázta az asszony kezelőorvosa, majd hozzátette, arra, hogy a második baba érkezésére még két hónapot várniuk kell, álmukban se gondoltak.

A teljes cikk itt olvasható:
http://m.hir24.hu/hirek/elet-stilus/Ket-honap-kulonbseggel-szulettek-az-ikrek 

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink