Legyél Te is álomférj! Egy apa őszinte vallomása…

Egy édesapa nagyon kedves fotót osztott meg az Imguron - a képen éppen újszülött gyermekével a mellkasán, és alvó feleségével az oldalán láthatjuk a felvétel készítőjét. :-) A szívmelengető fotó közzétételével arra kívánja ösztönözni férfitársait az apuka, hogy legyenek ők is "álomférjek", és igyekezzenek tőlük telhetően tehermentesíteni párjukat ebben a hihetetlenül örömteli, ámde nem kevésbé fárasztó időszakban.

"Miután megnyertem a hererák elleni küzdelmet, az év végén megérkezett első gyermekünk is" – írja az Imgur oldalán Avid Climber, az édesapa.

Fotó: Imgur.com/Avid Climber

Forrás: popsugar.com

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink