Nem tudta, hogy babát vár…
Várszegi Viktória
2014. június 24.

Egy 25 éves brit nő azt álltja, egészen addig nem volt tudomása állapotáról, amíg egy éjszaka a vécén ülve nem szembesült vele, hogy megindult nála a szülés. A fiatal kismama még a szüleivel él, ők hívták a mentőt és biztatták, hogy minden rendben lesz.

Az újdonsült édesanya elmondása alapján semmi sem utalt arra, hogy várandós lenne. Nem tapasztalt különösebb súlynövekedést vagy egyéb, terhességre utaló tünetet. Gaynor Rzepka a várandóssága alatt is pontosan ugyanolyan életmódot folytatott, mint korábban: öthónapos terhesen sikeresen lefutott egy félmaratont, a gyermek születése előtti napon pedig még dolgozott - nehéz fizikai munkát(!) végzett, tízórás műszakban!

A vajúdás az éjszakai órákban indult meg. A nő szúró hasi fájdalmakra ébredt, azt hitte emésztési panaszai vannak, így próba-szerencse, kiment a vécére. Kisvártatva azonban kiderült a számára, nem gyomorgörcsökről van szó… "Nyomtam és megérkezett" – mesélte Gaynor a Daily Mailnek. "Megfogtam a babát, mielőtt beleesett volna a vécébe, utána hosszú percekig ültem a földön, és csak annyit voltam képes mondani, Istenem, Istenem…" - tette hozzá.

A pici 2,9 kilogrammal született, az orvosok szerint makkegészséges. 

Forrás: Daily Mail

Kapcsolódó cikkeink