Őszinte vallomás az anyaságról

Anyaként sem minden rózsaszín cukormáz… Lepisilt, lebüfizett ruhadarabok hegyekben, kialvatlanság, káosz, rengeteg kérdés, bizonytalanság és kisebb-nagyobb kudarcok, amelyek óhatatlanul elérnek minden friss édesanyát. Az első babás év bizony kemény munka, amivel legtöbbünk csak a szülés után szembesül… persze soha, semmiért nem cserélnénk el ezt a szép, ám rengeteg kihívást tartogató időszakot! :)

Lucy Scott grafikus, illusztrátor szintén átélte ezeket a nehézségeket, miután életet adott első gyermekének – és szerencsére le is rajzolta mindezt egy vicces "anyanapló" formájában, amelyet publikált is a közelmúltban. A képek persze eltúlozva ábrázolják az első babás hónapok megpróbáltatásait, de talán éppen ezért olyan szórakoztatóak. Ami biztos, egyik-másik rajzban sokan magukra fognak ismerni!

Éjszakai alvás:

Apró győzelmek:

Szülés után…

Az utazás örömei:

"Itt vagyunk a közelben, beugorhatunk hozzátok?"

Készen állunk rá, hogy 10 percre elhagyjuk a lakást:

Esti randi apával:

No comment…

A nap hátralévő része az enyém!

Másoknak valahogy minden könnyen megy:

Nyilvános szoptatás:

Lucy Scott Facebook-oldala: https://www.facebook.com/doodlediaryofanewmum

Forrás: BoredPanda

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink