Pocakos hasizomtorna – VIDEÓ!

Mielőtt edzeni kezdenél, érdemes megnézned a Babadoktor néhány perces videóját. Gyógytornász mutatja meg, hogyan kell helyesen állni, illetve fekvésből/ülésből felkelni várandósan - a tanácsok nem csak edzés közben, de a hétköznapokon is hasznosak lehetnek! :)

 

Várandósan így erősítheted hasizmaidat:

Forrás, további videók: Babadoktor.hu

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Nem vállalhatunk semmilyen felelősséget azzal kapcsolatban, olvasóink hogyan használják fel a webhelyen közölt információkat.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink