Programajánló: izgalmas előadások a KRIO Nyílt napján!

Rengeteg szuper programmal, tartalmas előadással, laborlátogatási lehetőséggel és kedvezményes 4D babamozival vár minden kedves érdeklődőt a KRIO Családi Őssejtbank június 6-án! :)

Előadások:

- 11.00 Érintve lenni - tények és tévhitek a természetes szülésről
Előadó: Velkei Éva perinatális szaktanácsadó, dúla

 14.00 Babagondozás a gyermekágyban - az első közös napok
Előadó: Velkei Éva

- 10.30 Saját csodálatos szülésélményéről mesél képekkel bemutatva Kocsis Zsuzsa (Coaching & Mentoring)

- 13.00 Női egyensúly – Anyaság - hennás testfestés, pocakfestés- vetített képeken tradicionális testdekorációk bemutatása Tószegi Judit kézműves mester, a Henna Mirákulum és a Mézes Mirákulum alkotója. Judit szimbólum terápiás szemléletű kreatív foglalkozásokat tart, relaxációt vezet.

- 13.30 Hogyan jussunk át játszva gyermekünkkel a hétköznapi konfliktusok tengerén?
A gyermeki fantáziavilág és a nevelés kapcsolatáról tart tabufeszegető beszélgetést a Plukkido pszichológus és szociálpedagógus alapítója. Szó lesz a testvérek közti civakodásról, féltékenységről és a szülők gyermekükkel szembeni előítéleteiről, valamint mindezek viselkedésre gyakorolt hatásairól.
Előadó: Táncsics Judit pszichológus

És ami még vár Rátok:

Helyszín: 1026 Budapest, Kelemen László utca 12.
Időpont: 2015. június 6.
További részletek, jelentkezés:
http://nyiltnap.krio.hu/  

Gyertek minél többen! :)

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink