Újabb kisbabát hagytak inkubátorban

Újszülöttet találtak a babamentő inkubátorban Békéscsabán szerdán. A Réthy Pál Kórház bejáratánál elhelyezett készülék jelzőrendszere hajnalban szólalt meg az ügyeleten - tájékoztatta a kórház gyermekosztályának vezető főorvosa az MTI-t.

(A kép illusztráció.)

Baji Sándor elmondta: a csecsemő, egy kislány, 3120 gramm súllyal született, 49 centiméter hosszú, és a vizsgálatok szerint nem sokkal a megtalálása előtt született. A kislányt a gyermekosztályra vitték, ahol megkapta a szükséges ellátást. Az újszülöttet Csabai Bernadett néven anyakönyvezték.

MTI

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink