Ceumed - Szeress okosan!

2011. június 11.

A nyeremények jó helyre kerültek, egy friss kismamáé, Gabrielláé lett a légzésfigyelőt, Orrszi-Porszi szettet és családi krémet tartalmazó Ceumed-ajándékcsomag.

Hogyan telnek a babás hétköznapok? – Babásmamás.hu

Gabriella: Még nagyon új minden, csak most szokjuk, tanulgatjuk egymást a picivel. Dominik ma 8 napos, ő az első gyermekünk. Szerencsére nagyon jó baba, nincs problémánk sem az alvással, sem az étvágyával – legalábbis az utóbbi időszakban. Az első napokban még nagyon aluszékony volt, a kórházban például alig tudtuk Őt felébreszteni etetni, de lassan ez a probléma is rendeződik.

A néhány napos Dominik

Még friss az élmény, elmondanád pár szóban, hogyan viselted a várandósságot? – Babásmamás.hu

Gabriella: Remekül! Szerencsés vagyok, nagyon könnyen teltek a terhességem hónapjai, nem volt semmilyen kellemetlenségem, még az olyan klasszikus tünetek is elkerültek, mint például az émelygés! Dominik születése körül is rendben zajlott minden, szövődménymentesen, természetes úton jött a világra, bár a végére egy kicsit elfáradtam…

Miről olvasnál szívesen nálunk a jövőben? - Babásmamás.hu

Gabriella: Mivel most született a kisfiam, leginkább az újszülöttek gondozásával, illetve a szoptatással kapcsolatos cikkek érdekelnének.

A Babásmamás.hu csapata gratulál a nyereményekhez, és további sok boldogságot, jó egészséget kíván Gabriellának és családjának!

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink