Milliókat ríkatott meg ez a fotó

2019. március 25.

Kim Stone, fotográfus a felvételeken szereplő kisbaba nagymamájától kapta a megbízást, hogy fotózza le a picit, akinek az édesapja - a hölgy fia - nem sokkal születése előtt vesztette életét.

Fotó: Kim Stone Photography

A baba anyukájának kérésére több olyan kép is készült, amelyen apukája kedvenc tárgyai között lett megörökítve Aubrey, ilyen például az alább látható kesztyűs fotó, amelyen a kislány el is mosolyodik... A felvételt a család engedélyével osztotta meg Kim Stone a Facebook-oldalán, ahol pillanatok alatt több százezer reakciót váltott ki a megható kép.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink