18 évvel a megtermékenyítés után jött világra egy baba!

A nő 1993-ban egy kezelés keretében több embriót lefagyasztatott. "Akkoriban nem sikerült teherbe esnem és nagyon kétségbe voltam esve" – meséli a ma már többszörös anya. Miután ugyanis feladta a kezelést, természetes úton két lánya született, akik ma 14 illetve 16 évesek.

Az újabb gyermek iránti vágy azonban nem múlt el, és a megmaradt utolsó kémcső tartalmával még egy próbát tettek. Ennek eredményeképpen született meg Afulában a hétvégén a harmadik gyermek. "Tulajdonképpen ő a legidősebb gyermekem. Egy 18 éves babát tartok a karjaimban" – mondta a lapnak a nő.

(MTI)

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink