18 őszinte illusztráció arról, hogy mit jelent anyának lenni

Sokan azt mondják, hogy a világ legnehezebb dolga egy ország elnökének lenni, azonban Nathalie Jomard nem ért egyet ezzel az állítással. A francia művész anyuka szerint a világ legnehezebb dolga egy gyermek felnevelése, hiszen állandó készenlétben kell lenni, a saját kényelmünk és érdekeinkről való teljes lemondással jár, a test megváltozásáról és a folyamatos kialvatlanságról nem is beszélve.

A tehetséges művész rajzai megmutatják, hogy miért kell minden nap hálásnak lenni édesanyánknak, mert fogalmunk sincs, min kellett keresztülmennie, amikor felnevelt minket.
Illetve ha van kisgyereked, akkor egy kicsit talán kapisgálhatod…. :)

A legelső szoptatás egy felejthetetlen élmény marad örökre:

Kép: Nathalie Jomard

A teljes cikk itt olvasható: http://latnodkell.com/egy-anyuka-18-brutalisan-oszinte-illusztracioja-arrol-hogy-mit-is-jelent-anyanak-lenni/
Forrás: latnodkell.com

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink