7 hónapos terhesen sem hagyott fel a hobbijával

Holly Beck Obermeyer már a hetedik hónapban jár, mégsem hagyott fel nem mindennapi hobbijával, mi több, a várandóssága legvégéig szeretné folytatni a szörfözést – legalábbis abban az esetben, ha orvosai is zöld utat adnak mindehhez.

A 33 éves kismama profi hullámlovas hírében áll, valamint évek óta szörfoktatóként is tevékenykedik Nicaragua partjainál. "Mindig is az óceán közelében éltem, ha csak lehetett, kint voltam a vízen" – nyilatkozta Holly a Huffington Postnak. "Őrültségnek tűnt volna a számomra, ha feladom mindezt, pusztán azért, mert közben terhes lettem" – tette hozzá.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink