Add le megunt játékaitokat!

Megunt vagy feleslegessé vált játékaikat adhatják le a gyerekek jótékony célból a Játéksziget kiskereskedői hálózat boltjaiban országszerte. A felajánlásokat április 22. és május 24. között várják az üzletekben. Az adománygyűjtést a Játéksziget budapesti boltjában Szekeres Nóra, az akció védnöke nyitja meg április 22-én 15 órakor.

A játékszereket gyermekotthonok lakói, gyermekklinikák betegei, illetve gyermekeket segítő civil szervezetek kapják meg május utolsó vasárnapján, gyermeknapon.

A Játéksziget budapesti, egri, debreceni, győri és pécsi üzleteiben gyűjtik a jó állapotú játékokat, ahol minden adakozó gyermek jószívűségének elismeréseként oklevelet kap, illetve részt vesz a Játéksziget tomboláján, amelyen értékes új játékokat nyerhet - adták hírül közleményben a szervezők.

A felajánlásokat április 22. és május 24. között várják az üzletekben. Az adománygyűjtést a Játéksziget budapesti boltjában Szekeres Nóra, az akció védnöke nyitja meg április 22-én 15 órakor.

(MTI)

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink