Állandó szakértőnk: Kirschner Anna lélekszépítő kineziológus
Várszegi Viktória
2013. szeptember 18.

Pályaválasztás előtt álltam és csak annyit tudtam biztosan, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Még nem tudtam melyik terület lesz az, mely nap mint nap kihívást, sikerélményt és boldogságot hoz számomra. Mára elmondhatom, hogy a foglalkozásom a hivatásom, melyet mások segítségére és örömére, nagy szeretettel végzek.

Lélekszépítő kineziológusként dolgozom, több módszert alkalmazva, mint például a kineziológia, spirituális választerápia és családállítás.

A módszerek segítségével az élet minden területén megtalálom a problémák gyökerét és segítek a hozzám forduló felnőtteknek és gyermekeknek változni, boldog és sikeres életet élni. Sokszor azonban félünk a változástól, az ismeretlentől, nem merünk dönteni, előre lépni egy boldogabb élet felé. Akik ezt megtették, azt mondják, hogy érdemes volt! Ha megvan bennünk a test-lélek-szellem egysége, akkor életünk minden területe harmonikus.

A babasmamas.hu-n most olyan személyes tapasztalatokról írok majd, melyben sokan érintettek.

Bármilyen további kérdésed esetén, fordulj hozzám bizalommal a lelekszepito@gmail.com e-mail címen vagy a 20/385-2680 telefonszámon.

Üdvözlettel és szeretettel:
Kirschner Anna 06-20-385-2680
www.lelekszepito.hu
lelekszepito@gmail.com