Álomba fürösztik az ikreket

Újabb bámulatos felvételt tett közzé Sonia Rochel a legnagyobb videómegosztó csatornán - ezúttal egy ikerpárt fürdet álomba a francia csecsemős nővér. :-). 

Fotó: YouTube

Az évtizedek óta pici babákkal foglalkozó szakembert mindig is nyugtalanította a kérdés, vajon miért olyan feszültek fürdetés közben az újszülöttek, holott ez az a közeg, amely talán a leginkább emlékeztet a méhen belül megszokott környezetre. "Amennyire vissza tudok emlékezni, a babaápolás, különösen a babafürdetés nem sokat fejlődött az elmúlt évtizedekben" – írja honlapján a nővér.

A Sonia Rochel által kifejlesztett Thalasso Bain Bébé, röviden csak Baby Spa elnevezésű módszer egészen lassú, a baba számára is kiszámítható mozdulatokkal operál - a csordogáló víz hangja és a megnyugtató érintések csodát tesznek a néhány napos újszülöttekkel, lenyűgöző:

Figyelem: a módszer otthoni körülmények között nem alkalmazható!

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink