Anyaság képekben – ahogyan még nem láttuk

Jade Beall készülő albuma arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a terhességgel járó testi változások természetesek – a női szépség nem vész el, csak mert néhány kilóval többet mutat a mérleg...

A fotós - aki nem mellesleg maga is boldog édesanya – kezdetben önvallomásnak szánta a képsorozatot. Beall kendőzetlenül mesélt blogjában a terhesség alatti és a szülést követő testi változásokról, valamint képeket is posztolt magáról, amelyeket utómunkálatok nélkül, "nyers" formában tett közzé. A kezdeményezéshez később rengeteg édesanya csatlakozott - többen közülük úgy döntöttek, elmesélik saját történetüket, illetve testüket is megmutatják egy hasonló fotózás keretében.


Kép: Jade Beall Photography

További képekért katt. a linkre: http://jadebeall.photoshelter.com/gallery/Mothers/G0000Wm35big.yVE/

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink