Babymarkt Babaexpo

A BABYMARKT Babaexpo szervezésében idén 17. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb baba-mama tematikájú vására a Hungexpo Vásárközpont "B" csarnokában.

Az eltelt évek során, igazi oázissá vált a kismamák, fiatal szülők számára ez a dinamikusan fejlődő rendezvénysorozat, mely rendkívül széles termékpalettával várja a várandós kismamákat és családokat.

A rendezvényre minden olyan kismamát szeretettel várnak, aki szívesen adja-veszi a babaholmikat! :)

Itt a lehetőség, hogy eltölts egy remek, színvonalas programokkal teli, tartalmas családi napot, ahol új gazdát találhatsz a kinőtt, megunt babaholmiknak, miközben Te Magad is rendkívül széles, és meglepően olcsó tavaszi árukínálatból válogathatsz!

A babaholmi vásár mellett tartalmas, érdekes programokkal és foglalkozásokkal várják a kismamákat és kisgyerekes családokat!

A BabyMark-on minden megtalálható ami a babaváráshoz és gyerekneveléshez szükséges új és használtan egyaránt!

Helyszín: Hungexpo "B" csarnok

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink