Csodák márpedig léteznek!
Várszegi Viktória
2018. február 26.

"Megérte a várakozás. És a várakozás. És a várakozás." Olvasható a szív alakban elhelyezett, fecskendőktől és gyógyszeres üvegektől körbeölelt rugdalózón… Macy, a kép készítője néhány hónap múlva büszke édesanyává válik, és ezzel a fotóval kíván emléket állítani az ide vezető hosszú, könnyekkel és fájdalommal teli időszaknak.

Fotó: Instagram

Az immár boldog kismama 107 hormoninjekciót adott be magának, háromszor vetélt el, egyszer műtötték és két beültetésen esett át az elmúlt négy évben. Ennek ellenére úgy érzi, megérte, és ha újra kezdhetné, akkor sem tenne másképp. Macy a felvétel segítségével szeretné bemutatni, mi mindenen kellett átmennie, hogy végre édesanya lehessen.

"Akikkel megtörténik mindez, tudják, hogy a gyermekért való küzdelem időnként milyen mélységesen magányos dolog. Nem felejtem el azokat a napokat, amikor a síráson kívül semmi másra nem voltam képes, még az ágyból sem tudtam felkelni. Sokszor sírtam magam álomba. Emlékszem a pillanatokra, amikor úgy éreztem, nem bírom tovább. A fotóval ennek a küzdelemnek akartam emléket állítani, egyúttal üzenni azoknak a nőknek, akik hasonló helyzetben vannak."  

Forrás: Instagram

Kapcsolódó cikkeink