Csodák márpedig léteznek!

"Megérte a várakozás. És a várakozás. És a várakozás." Olvasható a szív alakban elhelyezett, fecskendőktől és gyógyszeres üvegektől körbeölelt rugdalózón… Macy, a kép készítője néhány hónap múlva büszke édesanyává válik, és ezzel a fotóval kíván emléket állítani az ide vezető hosszú, könnyekkel és fájdalommal teli időszaknak.

Fotó: Instagram

Az immár boldog kismama 107 hormoninjekciót adott be magának, háromszor vetélt el, egyszer műtötték és két beültetésen esett át az elmúlt négy évben. Ennek ellenére úgy érzi, megérte, és ha újra kezdhetné, akkor sem tenne másképp. Macy a felvétel segítségével szeretné bemutatni, mi mindenen kellett átmennie, hogy végre édesanya lehessen.

"Akikkel megtörténik mindez, tudják, hogy a gyermekért való küzdelem időnként milyen mélységesen magányos dolog. Nem felejtem el azokat a napokat, amikor a síráson kívül semmi másra nem voltam képes, még az ágyból sem tudtam felkelni. Sokszor sírtam magam álomba. Emlékszem a pillanatokra, amikor úgy éreztem, nem bírom tovább. A fotóval ennek a küzdelemnek akartam emléket állítani, egyúttal üzenni azoknak a nőknek, akik hasonló helyzetben vannak."  

Forrás: Instagram

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink