Díj a törődésért
Várszegi Viktória
2016. március 1.

Immáron negyedik alkalommal adományozott "Díj a Törődésért" elismerést a KRIO Családi Őssejtbank a kismamák által legjobbnak tartott hazai szülészetnek. A díjat a 2015-ben szerződést kötött ügyfelek értékelése alapján osztotta ki az intézet. A kismamák által kitöltött elégedettségi kérdőíveken legjobbnak értékelt kórház szülészete kétmillió forint értékű egészségügyi berendezést vásárolhat a KRIO jóvoltából.

A Díj a Törődésért elismerést a KRIO Családi Őssejtbank 2012-ben alapította, amellyel az ügyfelei által az országosan legjobbnak ítélt szülészetet szeretné elismerésben és támogatásban részesíteni. Az elmúlt három évben több ezer újdonsült anyuka mondta el véleményét, az ő szavazataik alapján hirdettük ki a nyertest minden évben.

"Az elbírálás során nemcsak a technológiai és infrastrukturális szempontok alapján döntenek a kismamák, de természetesen figyelembe veszik a dolgozók szakmai felkészültségét, segítőkészségét, valamint a szolgáltatás minőségét is"– mondta el Takács Zsuzsanna, a KRIO Intézet Családi Őssejtbank Ügyvezető igazgatója.

Az elégedettségi kérdőívek alapján a kismamák 2015-ben az Uzsoki Utcai Kórház szülészeti osztályát tartották a legalkalmasabb környezetnek a szüléshez.

"Legfontosabb célunk, hogy a kismamáknak mindig nyugodt környezetet biztosítsunk a szüléshez. A KRIO Intézet elismerése megerősít bennünket abban a hitünkben, hogy kórházunkban kiemelkedő szakmai munka folyik. A díj nagy megtiszteltetés számunkra. Egyrészt természetesen a szakmai elismerés miatt, másrészt azért, mert lehetőséget teremt számunkra az innovatív beruházásokra, újabb korszerű berendezések vásárlására. Osztályunkat hozzávetőleg kétezer körüli szülésszám jellemzi, amely folyamatosan növekszik, és arra számítunk, hogy tovább fog növekedni" – nyilatkozta Dr. Gyarmati Béla PHd. az Uzsoki utcai kórház Szülészeti- és Nőgyógyászati osztály Főorvosa.

A kérdőív kitöltésével az édesanyák hozzájárulhatnak az általuk kiválónak ítélt intézmény elismertségének növeléséhez, és hozzájuttathatják egy értékes gyógyászati berendezéshez is.

A kórházban gyermeküknek életet adó anyukák rendkívül elismerően nyilatkoztak a modern, jól felszerelt intézményről, valamint az ott dolgozó szakemberekről, akik szakmai és emberi oldalról is minden segítséget megadtak a kismamáknak.

A KRIO Családi Őssejtbank számára rendkívül fontos, hogy a kismamák, édesanyák mindenhol a lehető legmagasabb szintű ellátást kapják, ezért hirdetik meg évről évre a "Díj a Törődésért" programot.

Kapcsolódó cikkeink