Életmentő ölelés

Brielle és Kyrie jóval a kiírt időpont előtt születtek meg. Kyrie egészségesnek tűnt, szépen gyarapodott, de a másik babánál súlyos keringési és légzési problémák léptek fel. A rájuk vigyázó nővér – megszegve az érvényben lévő kórházi szabályzatot – egymás mellé fektette a két kislányt. A közös elhelyezést követően Brielle keringése stabilizálódott, állapota rohamosan javulni kezdett.

Egy amerikai lap felkapta az akkor még inkubátorban fekvő babák történetét, fotót is közölt róluk – a képet a következő aláírással látta el: "Életmentő ölelés".

Mindez 20 évvel ezelőtt történt... Brielle és Kyrie napjainkban:

Te megöleltél ma mindenkit, akit megölelhettél volna? :)

Forrás/fotók: telegram.com

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink