Figyelem, termékvisszahívás!
Várszegi Viktória
2015. augusztus 18.

Az IKEA arra kéri látogatóit, hogy akik PATRULL éjjeli világítást vásároltak, azonnal fejezzék be annak használatát, és vigyék vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol a teljes vételárát visszakapják. 

Fotó: ikea.com/hu

Az IKEA egy olyan esetről szerzett tudomást, hogy amikor egy kisfiú a PATRULL éjjeli világítással játszott és megpróbálta azt kihúzni a konnektorból, a burája leesett. A kisfiút áramütés érte, kezén látható sérülések keletkeztek. Bármely esetben, amikor IKEA-termékkel kapcsolatban baleset merül fel, azonnal intézkedünk. A terméket még azon a napon kivontuk a forgalomból, amikor az esetről jelentést kaptunk, és a vizsgálatot is azonnal megkezdtük. Több mint 600 PATRULL éjjeli világítást teszteltünk, és rendben találtuk azokat. Ennek ellenére az IKEA úgy döntött, hogy minden PATRULL éjjeli világítását visszahívja a további lehetséges esetek megelőzése érdekében - szól az áruház közleménye. 

A teljes visszatérítéshez nem szükséges a nyugta bemutatása. További információ kérhető az IKEA ingyenesen hívható központi telefonszámán: +36 1 460-31-60.

Az IKEA elnézést kér az okozott kellemetlenségekért!

Forrás: IKEA sajtóközlemény

Kapcsolódó cikkeink