Gólyahír: apa lesz az Irigy Hónaljmirigy sztárja!

Az énekes már izgatottan készül a kicsi érkezésére, sőt, az Irigy Hónaljmirigy tagjai is nagyon várják már a legújabb Mirigy-babát. A srácok hasznos ajándékkal lepték meg Tomit, pontosabban születendő gyermekét – írja a Life.hu.

"Arra gondoltam, hogy ezúttal nem szokványos ajándékkal lepjük meg Tomit. Sokat hallottam már az őssejtlevételről, hogy milyen hasznos dolog. Sajnos, amikor az én gyermekeim születtek, még nem volt erre lehetőség. Remélem, soha nem lesz rá szükség, de ez a kis beavatkozás később akár életet is menthet. Ezért úgy döntöttünk, összefogunk a srácokkal és ezt ajándékozzuk nekik, így 'hét keresztapja' lesz a kis jövevénynek" – magyarázta Sipos Peti, aki azt is hozzátette, természetesen a tejfakasztóra hagyományos módon, amolyan mirigyesen készülnek.

"Nagyon örültem, hogy ilyen hasznos ajándékkal leptek meg a srácok, Linda is meghatódott, amikor meghallotta, mit kaptunk. Remélem, nem kerül rá sor, hogy segítségül kelljen hívni a levett őssejtet, de ha most nem gondolkozunk előre, és később bármi baja esne a gyermekemnek, soha nem bocsájtanám meg magamnak, hogy nem éltünk ezzel a lehetőséggel" - tette hozzá Tomi.

Kép és szöveg: Life.hu

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink