H&M gyermekruha kupon az áprilisi Évában!

Forgasd kedvedre az áprilisi Éva Magazint, amit hátulról Éva Húsvétként lapozgathatsz, benne Mollie Makes kreatív DIY-ötletekkel 26 oldalon, a visszafordított Évában pedig komplett húsvéti menüötleteket is ajánlunk, hogy velünk készülj az év legderűsebb ünnepére!

Feltétlenül lapozz a 4. oldalra, ahol most egy, a teljes gyerekosztályra beváltható, 20%-os H&M kupont találsz! A kupon április 7–19. között érvényes, siess, vedd meg addigra te is az Éva Magazint!

További ízelítő a tartalomból: A tartás, a hátizmok és a gerinc egészsége összetett dolog, amire érdemes odafigyelni a gyerekeink esetében is: tippek és módszerek a gerinctornáról. A politika nemekre bontva: nem nőnek való vidék? Utazás rovatunkban pedig magyar és külföldi kiránduló-útvonalakat is ajánlunk!

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink