Idén is vár a BabaMama Expo! Avagy tudom hol leszel most hétvégén!(x)

Babát tervezel, vársz vagy már meg is érkezett az új családtag? Csatlakozz hozzánk az ország legnagyobb baba-mama eseményén 2022. április 29. - május 1. között, ahol több mint 150 kiállító legújabb baba- és kismama termékei mellett szakszerű tanácsokkal és feledhetetlen élményekkel is gazdagodhatsz.Terhes vagyok, miért mennék el egy ilyen eseményre?

 

Ha kisbabát vársz, nem is választhatnál magadnak jobb programot a hétvégére, mint a Babamama Expo! Mindhárom napon lesz kismamatorna, rengeteg szakértői előadás a terhességről, csecsemőgondozásról, no és persze mindent megtudhatsz az őssejtekről is.

A Krio Intézet ebben az évben is a rendezvény fő támogatójaként lesz jelen ezen a fantasztikus eseményen. Idén végre – 2 év kihagyás után – személyesen is találkozhatsz a Krio Intézet szakértőivel és tanácsadóival a Krio standnál, ahol számos izgalmas programmal készülnek a fogadtatásodra.

Itt mindent megtudhatsz a születéskor gyűjthető őssejtekkel kapcsolatban, minden kérdésedet megválaszolják tanácsadóink, miközben bepillantást nyerhetsz  Mini-Laborunkba, az őssejtek feldolgozásának, fagyasztásának és tárolásának különleges körülményeibe!

Nehogy elmenj anélkül, hogy kipróbálnád a Krio Kismama szerencsekereket, ugyanis értékes azonnali nyeremények tömkellege vár Rád!

Ha mindez még nem győzött volna meg, a Krio Intézet csak erre az alkalomra rendkívüli őssejttárolási ajánlattal készült Neked! Expo akciójukk kerteében minden csomagjukhoz most féláron juthatsz hozzá, illetve az első éves tárolási díjat ingyen kaphatod meg! 

További részletekért kattints az alábbi linkre: https://ossejt.krio.hu/expo-akcio 

Már megszületett a kisbabám, akkor is érdemes ellátogatnom erre az eseményre?

 

A válasz egyértelműen az, hogy igen! Ugyanis az Expón rengeteg programmal készülnek az egészen apró kisbabáktól a totyogó korúakig. Tudtok  például együtt lazulni a kisbabáddal a MaminBaba torna keretében egy kis kellemes latin zenére, vagy bulizhattok együtt Varró Dániel és Molnár György A szomjas troll és egyéb furcsaságok című koncertjén. De számos előadás közül is választhatsz, ahol olyan hasznos dolgokról tudhatsz meg többet, mint a hozzátáplálás, vagy a tartalmas, fejlesztő jellegű időtöltésekhez való tanácsadás. 

Egyszóval irány az Expo! Nem fogod megbánni! 

 

 

 

 

 

 

 

 

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink