Így mondott köszönetet feleségének egy édesapa

Tony Emms, brit édesapa nyilvános Facebook-posztban köszönte meg feleségének, amiért mindent feladott gyermekükért. A férfi egyrészt szerette volna kifejezni háláját párja iránt, ugyanakkor más, hozzá hasonló élethelyzetben lévő családapa figyelmét is fel akarta kelteni: lehet, hogy a feleségük "csak" otthon van a gyermekükkel, mindez azonban cseppet sem könnyű feladat…

Fotó: Bigstock

A bejegyzést 28 ezren osztották meg néhány nap alatt:

"Volt, hogy munka után nem értettem, miért mondja a feleségem, hogy fáradt. Úgy láttam, ő otthon van a gyermekünkkel, én járok dolgozni, én végzem a munka nagy részét. Kicsit jobban belegondoltam, mennyi mindet csinál, amíg én távol vagyok. Rájöttem, hogy hatalmasat tévedtem."

"A legegyszerűbb azt mondani, miután hazaérsz a felfordulásra, anya már megint nem csinált semmit egész nap. A szíved mélyén persze tudod, hogy ez nem igaz, mert rengeteget dolgozott azért, hogy a gyermeketek vidám és egészséges legyen. Ha hozzám hasonló friss édesapa vagy, gondold végig, mielőtt felidegesítenéd magad, mit csináltál te aznap, és mit csinált otthon a párod. Tiszteld a gyermeked édesanyját, amiért annyi mindent feláldozott az új családtagért" – írja Tony Emms a Facebookon.

Forrás: Daily Mail   

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink