Így néznek ki most a híres nyolcas ikrek!

2017. december 11.

Futótűzként járták be a világhálót 8 évvel ezelőtt a kismama óriási pocakjáról készült felvételek, röviddel ezután pedig az újszülötteket megörökítő, csodálatos fotók.

Nadya Suleman mesterséges megtermékenyítés útján, egyedülálló nőként esett teherbe – többes ikervárandósság ilyen esetben még soha sem fordult elő, a picik születését óriási média-érdeklődés kísérte. A babákat bonyolult műtéti eljárással emelték ki édesanyjuk pocakjából, születésüknél egy speciális szakemberekből álló orvosi team segédkezett. A csöppségek, 2 lány és 6 fiú egészségesen érkeztek, és azóta is szépen fejlődnek.

Újszülöttként:

A babakocsiban:

Ahogy teltek az évek:

Napjainkban:

http://losangeles.cbslocal.com/2014/01/13/octomom-charged-with-welfare-fraud/ 

Kis kép: Facebook.com/Nadya Suleman Fan Club

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink