Így született Fésűs Nelly kislánya

A színésznő veszélyeztetett terhes volt, így Elza Zorka programozott császármetszéssel jött a világra - szerencsére minden a legnagyobb rendben zajlott, Nelly és a pici is egészséges. Elza első fotóját a FEM3 cafe műsorában mutatta meg a büszke édesapa, Vajtó Lajos.

Forrás: FEM3

"Ez egy egészen másfajta szülés volt, mint az előző, amikor természetesen jött világra a nagylányom. Most pedig programozott császármetszéssel szültem. Így a szülés közben nem éreztem fájdalmat csak este, amikor kiment a fájdalomcsillapító – mesélte Nelly a FEM3 délelőtti műsorában.

A szülésre az Édes Élet stábja stábja is elkísérte Nellyéket:

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink