Janicsák Veca már a negyedik hónapban jár!

Gyerekkora készül az anyaszerepre az énekesnő, decemberben végre valóra válik az álma! Veca évek óta együtt él szerelmével, közös babájuk decemberben érkezik – írja a Blikk. Szívből gratulálunk! :)

"Igen, karácsonykor érkezik az unokám. De ő már a második lesz, a fiam részéről ugyanis már van egy" – újságolta a hírt az énekesnő édesapja, Janicsák István. "Vecát anno a születésnapomra kaptam, Veca gyermekét pedig a névnapomra fogom" – tette hozzá. 

A leendő nagypapa azt is elmesélte, lánya kisgyerekkora óta készül erre a szerepre. "Biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb beáldozza majd a karrierjét az anyaságért. Egy gyerekről ugyanis semmiképpen nem mondott volna le a színpad miatt!" 

Fotó: Facebook.com/Janicsák Veca

A teljes cikk itt olvasható: http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/golyahir-kisbabat-var-janicsak-veca-2385841

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink