Kedvezményes babamozi a KRIO Nyílt napon!

Rengeteg izgalmas programmal, számos előadással, laborlátogatási lehetőséggel és kedvezményes 4D babamozival vár minden kedves érdeklődőt a KRIO Családi Őssejtbank június 6-án!

A kismamák kedvezményes babamozi (4D UH) ultrahangon vehetnek részt a helyszínen a Hepinet 4D UH rendelőintézet jóvoltából. A vizsgálat alkalmával fotó, illetve DVD is készül.

A férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, amennyiben szeretnél élni a lehetőséggel, kérjük foglalj időpontot az alábbi regisztrációs felületen:
http://nyiltnap.krio.hu/

Az ultrahangkedvezmény a NYÍLT NAP vendégei mellett a KRIO Intézet minden ügyfelének jár, aki június 30-ig köti meg őssejttárolási szerződését!

Helyszín: 1026 Budapest, Kelemen László utca 12.
Időpont: 2015. június 6-án, 9 órától 

Sok szeretettel várunk! :)

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink