Megható videó: a világ legkeményebb állása

Hihetetlenül kemény munkafeltételeket adott meg az interneten keresztül interjúztató cég: szabadság nincs, ahogyan hétvégére és ünnepnapokra sem jár pihenő, a munkakör 24 órás készenlétet igényel, és rengeteg egyéb jártasság (konyhaművészet, egészségügyi alapismeretek, stb.) szükséges hozzá. Az extrém követelmények ellenére fizetség nélkül, társadalmi munkában kell ellátni a feladatokat!

A jelentkezők teljesen megdöbbennek a hallottak után, a végén aztán minden kérdésükre kapnak, mindössze egyetlen szóban – minden pályázó, még maga a felvételiztető is sokszor meghatódik ezekben a pillanatokban... :)

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink