Megnyugtató, gyengéd és hatékony segítség az édesanyák számára - Philips Avent 37 éve a kisbabák táplálásának szolgálatában

A kisbabák első és legfontosabb tápláléka az anyatej. Az, hogy kinek mikor indul be az anyatej termelése egyénenként változó, ahogyan a termelt mennyiség is, azonban az anyatej termelésének megindítására és mennyiségének serkentésére számos jól bevált módszer áll rendelkezésre.

Hírdetés

Ezek közül a módszerek közül a leghatékonyabb a rendszeres fejés. A fejésnek ezen kívül számos egyéb pozitívuma van. Nagyon hasznos segítséget nyújt, ha esetleg a baba szívesebben fogyasztja a tejet üvegből, netán a kismama mozdulna ki egy kicsit otthonról, vagy bármilyen egyéb okból néhány órára távol van a kisbabájától. A fejésnek köszönhetően a kisbabának nem kell lemondania az anyatejről és az édesanya is fel tud készülni bármilyen váratlan helyzetre. 

 

Fejni lehet kézzel vagy mellszívó készülékkel. A megfelelő mellszívó eszköz kiválasztásakor a következő szempontokat érdemes figyelembe venni: legyen kényelmes, hatékony, különböző fokozatokban, különböző funkciókat lásson el, álljon kézre, legyen egyszerűen kezelhető és könnyen tisztítható, és fejés közben ne okozzon fájdalmat, vagy sérülést. Az is nagyon fontos szempont, hogy a kismamák mindenhová könnyen magukkal tudják vinni a készüléket akár a munkahelyükre, akár egy délutáni kiruccanás alkalmával.

 

A Philips Avent 1984 óta folyamatosan azon dolgozik, hogy a legoptimálisabb termékekkel segítse a kisbabák táplálását. 1989-ben elsőként fejlesztette ki az egy kézzel használhatót mellszívót, mert már akkor tudta, hogy egy kismamának bizony egyszerre több fontos feladatot el kell látnia, ezzel is segítve az édesanyákat, hogy még fejés közben is legyen egy szabad kezük csöppségük számára.

 

A Philips Avent elektromos mellszívó optimális tejáramlást biztosít, és gyengéden alkalmazkodik a mellbimbó méretéhez és alakjához. A szívóerő és a mellbimbó-stimuláció tökéletes egyensúlyban van, olyan természetesen, ahogyan azt a babák szopástechnikájánál megfigyelhettük. Csendes, áramvonalas kialakítású motorunknak köszönhetően bárhol, bármikor fejhetsz. Többé nem kell fejés közben előredőlni! Csak helyezkedj el kényelmesen, a mellszívó kialakításának köszönhetően ülhetsz egyenesen, előredőlés nélkül! Mindannyian mások vagyunk, minden nőnek más formájú és méretű a mellbimbója. A Philips Avent elektromos mellszívónak olyan univerzális adaptív szilikonpárnája van, amely minden mérethez és formához tökéletesen igazodik és nem utolsó sorban kialakítása pihe-puha.


A tápellátás miatt sem kell aggódnod! Újra tölthető akkumulátorunkhoz egy micro-USB-adapter tartozik, és egyetlen teljes töltés akár három alkalomra is elegendő. Zárt fejési rendszerünk azt jelenti, hogy a tej nem folyik be a tömlőkbe, így kevesebb a tisztítanivaló. 

A kevesebb alkatrésznek köszönhetően pillanatok alatt újra össze lehet rakni. Már tudod, hogy mi az, ami bevált? A mellszívó automatikusan emlékszik a legutóbbi beállításaidra, így neked nem kell mást tenned, mint hátradőlni és megnyomni az indítást. Kísérd figyelemmel a digitális időzítős kijelzővel, hogy mennyi ideig tart egy-egy mell fejése, illetve a teljes fejési idő. Amennyiben pihenőt tartanál, az indítás/szüneteltetés gomb mindig kéznél van.


Most pedig, hogy megtaláltad a tökéletes segítőtársad a fejésben, fogadj el néhány jó tanácsot!

 

Fejés közben próbálj meg lazítani! Nézz tévét, vagy hallgas zenét, de semmiképpen se nézd folyamatosan, hogy hány ml-t sikerült lefejned! Ezzel csak stresszeled magad, ami köztudottan árt a tejtermelésnek!

 

A tejserkentés legjobb módja, ha szoptatás után fejsz méghozzá ugyanabból a melledből, amelyikből a kisbabád szopizott. 

 

Próbálj meg naponta 5x-6x fejni, és mindig próbáld meg az adott időpontban előzőleg lefejt mennyiséget pár ml-el túlszárnyalni!

 

Most már mindent tudsz és a megfelelő eszköz is a rendelkezésedre áll. Előtted bizony nincs akadály!

 

További információk:

https://www.philips.hu/c-m-mo/a-philips-avent-es-az-on-gyermeke

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink