Minivilág mesekönyvek – a legkisebbeknek is!

A Tessloff Babilon Kiadó a kezdetektől kínál fejlesztő és szórakoztató könyveket, melyek szakemberek segítségével készültek, és már a legkisebbek is "olvashatják" őket. A minivilág könyveket apró kezekhez tervezték, így segítségükkel könnyedén megalapozhatjuk csemeténk könyvek iránti érdeklődését, szeretetét. :) 

A minivilág sorozat mesekönyveket, ismeretterjesztő könyveket és logikai játékokatt is kínál minden korosztály számára!

Mikor és mit?

A gyerekek életük első 36 hónapjában tanulják meg a legtöbbet az őket körülvevő világgal kapcsolatban - testi és szellemi fejlődésük napról napra megfigyelhető, ugyanakkor minden babának saját fejlődési ritmusa van. A minivilág termékeken a kék mérföldkövek jelzik, hogy hány hónapos korban, mely termékekkel érdemes ezt a fejlődést támogatni.

Újdonságok babáknak!

A minivilág könyvcsalád újdonságai között találkozhattok a megújult Nagyszemű lapozókkal, melynek verseit Szabó T. Anna írta, valamint az Ujjvezető lapozó két új kötetével. A Nézd, merre száll a lepke! és a Nézd, merre megy a kicsi kocsi! c. kötetekben a kiépített ujjvezetőkön végighaladva a gyermekek felfedezőútra indulhatnak, ezáltal fejlődik a tapintásuk és a finommotoros mozgásuk.

Beszélő babakezek sorozat

A Beszélő babakezek egy piciknek szóló látványos mesekönyv, kitűnő rímekkel és művészi grafikával. Lapozgatása közben játszva tanulhat a baba és szülei egyaránt. Nyulász Péter vidám, dallamos sorai, és Pap Kata bájos rajzai izgalmas élményt nyújtanak a kicsiknek, miközben a babajelbeszéd néhány fontos jelével ismerkedhetünk meg. Beszélő babakezek 9 hónaposoknak szóló verses mesesorozatának első kötete a picik egyik legkedvesebb időtöltésére, a sétára kíséri el a babát és a mamát. Azokat a jeleket mutatja be, amiket mindennapjaink során láthatunk. Találkozunk a cicával, a kutyával, a pillangóval és a napocskával is. A második kötet a babák kedvenc játékait helyezi középpontba. A sorozat harmadik kötete minden oldalpáron 2-2 állatot mutat be nagy, színes képeken: elefánt, zsiráf, fóka, pingvin, kismajom – az állatkerti séta során mindegyikkel találkozhatunk.

Ha a szülők érdeklődnek a babajelelés iránt, ami a hallási ingerekhez vizuális, mozgásos ingert kapcsol, az oldalak szélén megtalálják a jeleket is. A jeleléssel gyorsítható a beszédfejlődés, a baba kifejezőkészsége, és remek szórakozás is az egész családnak. 

Bővebben: http://tessloff-babilon.hu/konyvek/minivilag.html

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink