Nagy érdeklődés övezte a KRIO Kismamafotózást
Várszegi Viktória
2015. december 1.

Nagy érdeklődés közepette zajlott a KRIO Családi Őssejtbank által szervezett kismamafotózás. Az eseményen közel 100 leendő anyuka vett részt 2015 november 21-én és 28-án, szombatonként a Mammut II-ben.

A gyermekáldás a legszebb pillanat egy nő életében. Olyan örök emlék, amelyet érdemes professzionális körülmények között megörökíteni. Az eseménysorozat célja az volt, hogy erre a maradandó élményre lehetőséget biztosítsanak, valamint hogy felhívják a kismamák figyelmét az őssejttárolás akár életmentő fontosságára. A résztvevők közül az intézet által felkért zsűri kiválasztja azt a kismamát, aki egyúttal a KRIO Családi Őssejtbank reklámarca lesz 2016-ban. A kiválasztott kismama részt vesz egy profi stúdiófotózáson, illetve egy 350 ezer forint értékű, 20 évre szóló őssejttárolási szerződést kap ajándékba.

A kismamák az interneten értesülhettek az eseményről, amelynek része volt a rendezvényt népszerűsítő weboldal az intézet internetes felületén, valamint a KRIO Facebook-oldala.

A két egymást követő szombaton zajló program iránt nagy volt az érdeklődés, amit már a regisztrációk számából is sejteni lehetett. A jelentkezőket a helyszínen profi sminkes és fodrász készítette fel a fotózásra. Ennyi sugárzó kismamát egy helyen ritkán lehet látni.

A KRIO Családi Őssejtbank reklámarcának kiválasztásán túl a kismamák közönségszavazáson is részt vesznek, amelyet a KRIO saját Facebook-oldalán hirdetett meg. A legtöbb szavazatot kapó kismama az intézet által felajánlott közönségdíjban részesül majd a szavazás végeztével.

A kismamák vidáman és izgatottan érkeztek a fotózásra. Néhányan talán megilletődve álltak az első percekben a kamera előtt, de a remek hangulatú eseményen hamar feloldódtak. A végeredmény minden alkalommal tökéletes lett, a jelentkezők élvezték a fotózást, és alig várták, hogy a helyszínen kézhez kapják a fényképeket. Kifejezetten örültek annak is, hogy lehetőségük volt kísérőikkel, családtagjaikkal együtt is fotót készíteni, így igazi családi emlékkel térhettek haza.

Az KRIO szakértő kollégái sem pihenhettek, hiszen nem csak a kismamák, hanem a stand mellett elhaladó látogatók is folyamatosan érdeklődtek az őssejttárolásról és az intézetnél elérhető szolgáltatásokról.  

Kapcsolódó cikkeink