Nem a lapos has a boldogság kulcsa!

Kimberly Henderson, amerikai énekesnő úgy döntött, megmutatja a Facebookon, milyen négy baba kihordása után a női has. Kimberlyt rengeteget dicsérték ismerősei, micsoda "teste van" négy gyerek után is, a fiatal anyuka azonban megunta mindezt, és úgy határozott, közösségi oldalán szembesít mindenkit a valósággal.

"Naponta bókolnak nekem, mennyire tökéletes négy gyermek után is a testem, ezért úgy döntöttem, felteszek a hasamról egy retusálatlan képet, hogy végre megmutassam a valóságot. Legfőképp azért, mert még jól emlékszem rá, milyen nehéz volt elfogadnom magam a gyermekeim születése után" – írja posztjában a dél-karolinai énekesnő.

"Eleinte rettenetesen szenvedtem. Láttam, ahogy a korombeli lányok falatnyi bikiniben strandolnak, miközben én alig győztem magamra erőltetni az egyrészes fürdőruhákat, hogy eltakarjam velük a megnyúlt, csíkos bőrt a hasamon" – teszi hozzá.

Forrás: Facebook.com/Kimberly Henderson

Kimberly ma már őszintén azt gondolja, a lapos has nem minden, pláne nem a boldogság kulcsa. "Mindenért kárpótol, hogy amikor felébredek, négy boldog arcocskát látok magam körül, akik arra várnak, hogy elkezdjük a napot. Az anyaság tesz engem széppé, nem pedig a kidolgozott, lapos has" – vallja az ifjú édesanya, aki arra is felhívja követői figyelmét, posztját nem azért tette közzé, hogy sajnálják őt, épp ellenkezőleg, arra szeretne minden anyát emlékeztetni, hogy a testük úgy szép, ahogy van!

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink