Novemberben profi kismamafotózás a Mammutban!
Várszegi Viktória
2015. november 10.

Tevékenységünkből adódóan kismamák ezrei jártak már nálunk, hogy gondoskodjanak kisbabájuk egészséges jövőjéről. Így a leendő anyukákkal közösen élhetjük át napról-napra mindazt az örömet, amit a pici baba érkezése jelent.

Mi azonban igyekszünk még emlékezetesebbé tenni és megörökíteni az anyukák és babáik számára a gyermekáldás csodás élményét. Ezért kerítünk sort hamarosan egy nagyszerű eseményre, ahol minden leendő anyukát szeretettel várunk!

KRIO Kismama Fotózás

2015. november 21-én és 28-án a Mammut II. bevásárlóközpontban.

A Kismama Fotózásra minden kedves leendő édesanya regisztrálhat a KRIO Családi Őssejtbank weboldalán, vagy akár a helyszínen is. Szeretnénk mindenkiről a legcsinosabb, legelőnyösebb képet elkészíteni, ezért a profi fotósok mellett ügyes sminkesek és fodrászok is segédkeznek, amennyiben az anyukák igénylik. Az elkészült fotókat azonnal kézhez is kapják a résztvevők. És ami a legfontosabb! A fotókkal benevezhetnek a KRIO Családi Őssejtbank kismama szépségversenyére.

Keressük a KRIO Családi Őssejtbank arcát!

A zsűri által legcsinosabbnak választott kismama lesz 2016-ban a KRIO Családi Őssejtbank arca. A nyertes hölgy részt vesz egy exkluzív stúdiófotózáson, valamint megajándékozzuk egy 350.000 forint értékű, 20 évre szóló őssejttárolási szerződéssel.

Valamennyi fotó felkerül Facebook oldalunkra is, ahol a követőink szavazhatnak az általuk legvonzóbbnak vélt kismamára. Azt a leendő anyukát jutalmazzuk meg értékes közönségdíjunkkal, aki a legtöbb szavazatot szerezte meg!

Őssejttárolás

Intézetünk hosszú évek óta az őssejttárolás elismert szakértője. Olyan leendő anyukák kerestek fel minket, akik hosszú távon gondolkodva, már a szülés előtt, illetve annak pillanatában is sokat tesznek kisbabájuk jövőjéért. Bízunk benne, hogy a kismama fotózással gyermekük egészsége mellett számukra is maradandó élményt adhatunk. Az eseményen egyúttal sok izgalmas információt megtudhatnak arról is, hogy miért lehet akár életmentő a gyermek számára az őssejttárolás.

Mindenkit szeretettel várunk november 21-én vagy 28-án, szombaton a Mammut II-ben a KRIO Családi Őssejtbank standján!

Kapcsolódó cikkeink