Nyílt nap a KRIO Családi Őssejtbankban

Magyarország legnagyobb őssejtbankja, a KRIO Családi Őssejtbank 2015. június 6-án, szombaton nyílt napot rendez, ahol kedvezményes 4D ultrahangvizsgálattal, tartalmas előadásokkal, laborlátogatással és további izgalmas programokkal vár minden kedves érdeklődőt! :)

Program:

 • 09:30 "Mire jók az őssejtek?" Fűrész Katinka (biológus) előadása
 • 10:30 Kocsis Zsuzsa (Coaching&Mentoring) saját csodálatos szüléséről mesél képekkel illusztrálva
 • 10:30 Laborlátogatás Szénási Dóra (biológus) vezetésével
 • 11:00 "Érintve lenni" Velkei Éva (perinatális szaktanácsadó, dúla) előadása a természetes szüléssel kapcsolatos tényekről, tévhitekről
 • 12:00 "Mire jók az őssejtek?" Fűrész Katinka (biológus) előadása
 • 13:00 "Női egyensúly – Anyaság" szimbólumterápiás foglalkozás Tószegi Judit vezetésével
 • 13:00 Laborlátogatás Szénási Dóra (biológus) vezetésével
 • 13:30 Táncsics Judit (pszichológus) előadása a Plukkido-ról. A kisgyermekes családoknak szánt mágneses táblajáték hatékonyan segíti a gyermek és a szülő kommunikációját, együttműködését. Az ötletgazdája két magyar kisgyermekes barátnő, akik nevelési kihívásaikat rendszeresen megvitatták, hangulatukat és kommunikációs stílusukat, mint kulcstényezőket elemezve.
 • 14:00 "Babagondozás a gyermekágyban – az első közös napok" Velkei Éva (perinatális szaktanácsadó, dúla) előadása
 • 15:00 Kolozsvári Papp Judit (drámapedagógus tanító) és a Babos Bábos Társulat előadása, nemcsak kicsiknek… :)
 • Lufihajtogatás a piciknek (arra kérjük gyermekünkkel együtt érkező vendégeinket, jelezzék előre, ha jön a csemete is)!

Ajándékok, kedvezmények

A helyszínen kedvezményes 4D ultrahangvizsgálatra is lehetőség nyílik, a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges: http://nyiltnap.krio.hu/

Ultrahangkedvezményünk vendégeink mellett minden ügyfelünknek is jár, aki június 30-ig köti meg őssejttárolási szerződését!

Minden kedves vendégünknek ajándékkal kedveskedünk!

Laborlátogatás

Gyere el a KRIO laborjába! Nézd meg, hogyan dolgozzák fel és hogyan tárolják az őssejteket - a laborlátogatáson keresztül betekintést nyerhetsz a KRIO Családi Őssejtbank működésébe!

A laborlátogatás szigorú biztonsági előírásokhoz kötött, ezért ezen a programon csak a felnőtt látogatók vehetnek részt! Aki a mostani alkalomról lemarad, minden páros hónap utolsó csütörtökén bepótolhatja a laborlátogatást (szintén bejelentkezéssel)!

Helyszín: 1026 Budapest, Kelemen László utca 12.
Időpont: 2015. június 6. 09:30-tól

Regisztráció a következő felületen: http://nyiltnap.krio.hu/

Sok szeretettel vár mindenkit a KRIO Családi Őssejtbank! :)

www.krio.hu 

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink