Óvszer és Chelsea-mez ajándékba Katalin hercegnőnek

Bizarr és nevetséges ajándékok sokasága árasztja el Katalin hercegnőt, akinek a legfrissebb hírek szerint akár már a héten megszülethet a gyermeke. A finn kormánytól óvszert, egy ékszerésztől pedig aranyból készült popsikrém tartót kapott a hercegi pár...

Tizennyolc karátos popsikrém tartó

Egy ismert brit ékszerész adta az egyik legképtelenebb ajándékot Katalin hercegnőnek a Dailymail beszámolója szerint. Theo Fennel, aki dolgozott többek közt Madonnának és Elton Johnnak is, most egy fehér aranyból készült popsikrém tartóval örvendeztette meg a leendő anyukát. "Nagyon izgatott voltam, hogy elkészíthettem ezt az ajándékot, és biztos vagyok benne, hogy jó kezekben lesz a hercegi párnál" – nyilatkozta az ékszerész. A 18 karátos ékszer értéke megközelíti a négymillió forintot - írja az 1001reklamajandek.hu.

Óvszer a finn kormányzattól

Talán ennél is bizarrabb volt a finn kormányzat ajándéka, amelyet a napokban juttattak el a hercegi párnak. A dobozban, amelyet hagyományosan minden finn kismama megkap, a rugdalózótól, a fürdőlepedőtől, a hajkefétől és a körömollótól kezdve a hagyományos szövetpelenkán át minden megtalálható volt. Sőt, még annál is több, hiszen a finn szociális minisztérium ajándékcsomagja egy csomag óvszert is tartalmazott. A hercegi pár szóvivője szerint a Kate és Vilmos "nagyon hálás volt a figyelmes gesztusért".

Kötött kenguruk Ausztráliából

Ausztrália, amely a mai napig a Brit nemzetközösség tagja igencsak személyes ajándékkal készül az újszülött érkezésére. Nem kisebb személyiség, mint Ausztrália első női miniszterelnöke készíti saját kezűleg azt a kötött kengurut, amelyet az újszülött hercegnek szánnak. "Bár köztársaságpárti vagyok, úgy vélem a hercegi pár élete része Ausztrália mindennapjainak" – nyilatkozta Julie Gilard, egykori miniszterelnök asszony.

Chelsea mez a nagybácsitól

Katalin hercegnő nagybácsija Gary Goldsmith már meg is vásárolta az ajándékát az újszülöttnek, ami nem más, mint egy apró kék Chelsea-mez a baba méretében. "Mi mást vehetnék ennek a gyereknek? Mindent meg fog kapni az életben." – nyilatkozta. "Óriási Chelsea drukker vagyok, minden ismerős gyermekének valamilyen Chelsea ajándékot vittem. Briliáns ajándék lesz, már csak azért is, mert Vilmos herceg Aston villa drukker. Biztos vagyok benne, hogy viccesnek találja majd a dolgot."

Szerencsepenny minden újszülöttnek

De nem csak a hercegi pár kap ajándékokat a születéskor. A Királyi Pénzverde bejelentette, hogy minden újszülött, amelyik a királyi pár gyermekével egy napon látja meg a napvilágot ajándékban részesül. Egy ezüstből készült, egyedileg gyártott szerencsepenny lesz a jutalma valamennyi, jó időben születő angol újszülöttnek.

A hercegi pár már korábban kérte a brit állampolgárokat, hogy ne vásároljanak ajándékot az újszülöttnek, inkább fordítsák jótékony célokra az erre szánt összeget. Ennek ellenére a beszámolók szerint az elmúlt hetekben jelentősen növekedett az ilyen jellegű vásárlások száma a szigetországban.

Forrás: http://www.1001reklamajandek.hu/blog

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink