Penelope Cruz kiélvezi az anyaság minden pillanatát

Amióta megszülettek a színésznő és férje, Javier Bardem gyermekei, Penelope Cruz kizárólag a családjának szenteli életét. A spanyol dívát egy cseppet sem zavarja, hogy átmenetileg háttérbe szorult a karrierje, ahogyan a terhesség alatt felszedett pluszsúly miatt sem töri magát a gyönyörű sztár - persze könnyű neki, elmondása szerint a szoptatástól csak úgy olvadnak le róla a fölös kilók… :)

Cruz számára most az anyaság a legfontosabb – derül ki az Allure Magazie legutóbbi számából. A színésznő elmondta, jelenleg semmi más nem számít azon kívül, hogy gyermekei egészségesek és erősek legyenek. Kisfiát, Leonardot 13 hónapos koráig szoptatta, második gyermekét, Lunát is legalább ennyi ideig szeretné majd anyatejjel táplálni: "a fiamat tizenhárom hónapos koráig szoptattam, ugyanígy tervezem a lányommal is. Gyakorlatilag függője vagyok, és számomra egyáltalán nem egyszerű, amikor le kell róla állni" – mesélte Cruz a magazinnak.

Fotó: laineygossip.com

A Contact Music szerint a színésznő azért ilyen karcsú, mert minden pluszkilót eltűntet róla a szoptatás. Cruz nemrégiben újságolta a lapnak, hogy szinte semmit sem kell tennie, hogy visszanyerje eredeti súlyát, egyszerűen csak szoptat. "Csodálatos dolog a baba és a mama számára egyaránt, ráadásul formába hozza az anyukát a terhesség után" – osztotta meg szoptatással kapcsolatos véleményét a szép sztáranyuka.

A cikk nem pótolja a szakorvosi vizsgálatot. A közölt tartalom mindössze általános tájékoztatás, nem használható egészségi problémák, betegségek diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az adatok és információk, tanácsok felhasználása a felhasználó felelősségére történik. Kérjük, hogy egyes döntéseinek a meghozatala előtt szükség szerint kérjen közvetlen felvilágosítást az adott témában jártas szakembertől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Kapcsolódó cikkeink